luni, 21 februarie 2011

Concurs “BE BEAUTIFUL” by Roxana Cretu


CONCURS “BE BEAUTIFUL” by Roxana Cretu

Make-up Artist Roxana Cretu am dat startul unui concurs pe pagina mea de Facebook si pot participa toate persoanele de sex feminim cu varsta peste 16 ani.

Premiul consta intr-o Sedinta Gratuita de MAKE-UP cu ocazia Zilei Femeii. Pentru ca inscrierea in concurs sa fie valida, fiecare dintre participante trebuie sa uploadeaze o poza pe pagina mea de Facebook (pe wall) pana la 7 martie. In final una din primele trei participante care va obtine cele mai multe like-uri va fi aleasa castigatoarea.

REGULAMENT: Participanta trebuie sa aiba minim 16 ani, sa locuiasca in Constanta unde se va tine Sedinta de Machiaj sau sa fie de acord sa se deplaseze, in caz ca este din alta localitate. Pozele postate nu trebuie sa incalce conditiile Facebook . Se accepta doar o poza.
BE BEAUTIFUL!

joi, 17 februarie 2011

CONCURS “Be Famous” by Marian Sterea si Roxana Cretu


CONCURS “Be Famous” by Marian Sterea si Roxana Cretu

Fotograful Marian Sterea a dat startul unui concurs pe pagina lui de Facebook si pot participa toate persoanele de sex feminim cu varsta peste 18 ani.

Premiul consta intr-o sedinta foto incendiara si nonconformista, realizata de el, alaturi de o echipa de make up,hairstylist si un making off video realizat de Nicu Straton

Pentru ca inscrierea in concurs sa fie valida, fiecare dintre participante trebuie sa uploadeaze o poza pe pagina lui de Facebook (pe wall) pana la 15 martie.In final una din primele trei participante care va obtine cele mai multe like-uri va fi aleasa castigatoarea.

REGULAMENT: Participanta trebuie sa aibe minim 18 ani, sa locuiasca in Constanta unde se va tine sedinta foto sau sa fie de acord sa se deplaseze, in caz ca este din alt judet.Pozele postate nu trebuie sa incalce conditiile Facebook .Se accepta doar o poza.ENJOY!

sâmbătă, 12 februarie 2011

Must Have Fashion Magazine




Make-up Artist Roxana Cretu
Hair Claudiu Ganea
Rochii Perfect Dress

Fun Photos with Loredana





joi, 3 februarie 2011

Oferta de Valentine„s Day!





Profita de sarbatoarea iubirii si de Super Oferta acestie zile!
De Valentine„s Day Machiajul cu gene false este doar 80 lei!!! (Redus de la 120 lei)
Profita acum de ocazie si fa-ti o programare!

Tel 0769399922


Multi pupici si inimioare!
Roxana Cretu
Make-up Artist